TEL: 06 3645 7707

Het verhaal achter The Outdoor Company


Carina Kastelein

Founder

Carina Kastelein


Het verhaal achter The Outdoor Company. Leuk dat je The Outdoor Company bezoekt. Ik ben deze webshop gestart omdat ik al langer op zoek was naar originele zitzakken en loungekussens, bestemd voor mijn dakterras, van goede kwaliteit en kussens die je ook buiten kunt laten liggen. Gebruiksgemak, dat was wat ik wilde, niet bij elk regendruppeltje (waarvan wij er hier in Nederland voldoende ontvangen) rennen om je kussens binnen te halen. Het was zoeken naar een speld in een Hooiberg, tot ik in 2011 de producten van Outbag tegen het 'lijf' liep. Wauw, dit was het. Na de aanschaf en het product te hebben uitgetest en vanaf ontwerp tot aan de productie alles te hebben bekeken, bleek mijn enthousiasme voor het product nog meer gegroeid. Daarna heeft een groot deel van mijn familie, vrienden en kenissenkring ook (vrijwillig of onvrijwillig) de producten mogen testen. Nadat Outbag ook deze test had doorstaan is The Outdoor Company geboren. Inmiddels zijn wij al wat jaren onderweg en is de collectie uitgebreid met nieuwe modellen, kleuren en stoffen. Ook hebben wij een Indoorlijn toegevoegd genaamd Pushbag & Pushbag 4-Living. Ik wens u veel winkelplezier!

The Outdoor Company

The Outdoor Company levert sinds 2011 diverse zitzakken, loungesets en ligbedden aan consumenten, sauna, wellnessresorts en horecabedrijven. De leveringen beperken zich niet tot Nederland en Belgiƫ maar ook Spanje (Ibiza), Frankrijk (St Tropez), Curacao en Dubai behoren tot de landen waar wij deze zitzakken en lounge-meubelen leveren.

OUTBAG

Het gerenommeerde merk OUTBAG levert hoogwaardige zitzakken en lounge-meubelen die weerbestendig, vorstvrij & maatvast zijn. Deze kun je dus het hele seizoen buiten laten staan. Natuurlijk worden ze vies door de overvliegende vogels of vallend blad, maar even schoonmaken of afnemen met water en hygienic power en je kunt weer heerlijk relaxen.

Gebruikersgemak 100%
Design 100%
Relaxed Genieten 100%
Enjoy 100%