TEL: 06 3645 7707

De Skin & de Luxe stoffen, het premium product van Outbag

We krijgen vaak de vraag, hoe komt het prijsverschil tussen de Plus stoffen en de Skin & De Luxe stoffen. Dit verschil heeft voornamelijk te maken met het verschil in de stof. De Skin & De Luxe stoffen zijn duurder dan de Plus & Canvas stoffen.

Als we het hebben over het premium product van Outbag, dan hebben we het over de Skin & De Luxe stoffen.

Deze stoffen noemen we premium omdat de Skin & De Luxe stoffen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen met een unieke oppervlaktebehandeling waardoor ze bestand zijn tegen zout en chloorwater. Dit maakt de Outbag zitzakken ideaal geschikt voor aan het zwembad en aan zee.

De materialen zijn weerbestendig, bestand tegen de wisselende seizoenen en hebben een hoge UV van 7-8 . Wat betekent dat stoffen met een lichtechtheid in de klasse  UV 7-8 zeer goed bestand zijn tegen kunst- en daglicht en redelijk goed bestand tegen zonlicht. Bij langdurig blootstellen aan zonlicht kan na geruime tijd een geringe verkleuring optreden.

Of het nu op een schip, in het skigebied, in een spa, aan het zwembad of op het strand is, deze zitzakken kunnen buiten staan en zorgen met de lederlook voor een luxe uitstraling.

Met de Plus & Canvas collectie hebben we een collectie willen maken die voor iedereen toegankelijk is. Deze zitzakken hebben hetzelfde comfort als de andere zitzakken van Outbag maar zijn niet chloor- en zoutwaterbestendig, waardoor ze kunnen verbleken door het chloor- en zoutwater. Daarnaast hebben ze een UV 4-5 wat betekent dat deze stoffen goed bestand zijn tegen kunst- en daglicht en redelijk bestand tegen zonlicht. Bij langdurig blootstellen aan zonlicht kan verkleuring optreden.

Op dit moment zijn we weer druk bezig met de nieuwe brochure voor het seizoen van 2018. Leuk om hierbij te vertellen is dat de Skin stoffenlijn wordt uitgebreid met de kleur shark grey & dat de Plus stoffenlijn wordt uitgebreid met de kleur stone grey.

Keuze genoeg voor het nieuwe seizoen & laten we hopen op nog een mooie nazomer deze maand september, zodat we nog veel loungeplezier mogen beleven aan de buitenzitzakken…

 

X

Share this post
  


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *